Αρχαία Επίδαυρος, Αργολίδα, Ελλάδα 07:30π.μ. - 02:00π.μ. +30 2753 041 206 | koiloncafe@yahoo.com

ΚΟΙΛΟΝ

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη μας για το φαγητό και τους ανθρώπους μας έκαναν να φτιάξουμε ένα χώρο για τον καθένα που θέλει να μοιραστεί μαζί μας αυτές τις απολαύσεις. Έχοντας ανοίξει τις πόρτες μας από το 2009 ,δημιουργούμε με μεράκι υπέροχα πιάτα για υπέροχους ανθρώπους ,επηρεασμένα από τη σύγχρονη μοντέρνα και μεσογειακή κουζίνα ,προσαρμοσμένα στην ελληνική κουλτούρα και αναμφίβολα έχουμε εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και σημεία αναφοράς στο λιμάνι.

Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια μοιράζεστε μαζί μας πολύτιμες στιγμές ευτυχίας  και διασκέδασης. Εμείς και το προσωπικό του “KOILON” είμαστε δίπλα σας με αφοσίωση, ευγένεια και σεβασμό στις ανάγκες σας πάντα με ενδιαφέρον και επαγγελματισμό.


TO ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μέλη της οικογένειας Παγίδα ,από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας, κατέληξαν να εγκατασταθούν στην Αρχαία Επίδαυρο λίγο πριν το μισό του 19ου αιώνα. Εδώ ,στο γραφικό λιμανάκι του χωριού ,κτίστηκε το σημερινό οίκημα οπού στεγάζεται το κατάστημά μας.

Από τις αρχές του 20ου αιώνα το ισόγειο χρησιμοποιείτο σαν αποθήκη-ταβέρνα από την οικογένεια Παγίδα και στη συνέχεια από άλλους άξιους επιχειρηματίες τις περιοχής μέχρι να φτάσουμε το Μάιο του 2009 ,όπου απόγονοι της ίδιας οικογένειας και σημερινοί ιδιοκτήτες,αναπαλαίωσαν το ήδη υπάρχον κτίσμα στη σημερινή του μορφή και από τότε λειτουργεί σαν καφέ-εστιατόριο με την ονομασία “KOILON”.


 
  • Κάθε χρονιά επισκεπτόμαστε την Επίδαυρο και το Kοίλον παραμένει πρώτο στις επιλογές μας! Δοκιμάσαμε κάποια νέα πιάτα που μας αφήσαν για άλλη μια φορά κάτι περισσότερο από ικανοποιημένους .Τα  burger  τους καταπληκτικά και η pizza τους τέλεια όπως και τις άλλες χρονιές αλώστε! Το προσωπικό άμεσο και εξυπηρετικό όπως πάντα και οι ιδιοκτήτες ευγενικοί και φιλικοί!

    Γιώργος
  • Στο KOILON φάγαμε υπέροχη πίτσα 4 εποχές, μια φρέσκια και δροσερή σαλάτα κοτόπουλο και φοβερό american burger. Το σέρβις ήταν ευγενικό και εξυπηρετικότατο, ο χώρος καθαρός και φροντισμένος. Μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, σίγουρα θα το ξαναεπισκεφθούμε στην επόμενη εκδρομή μας στην Αρχαία Επιδαυρο!
    Ελένη

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΟΙΛΟΝ CAFE RESTAURANT
Αρχαία Επίδαυρος, Αργολίδα, Ελλάδα

+2753 041 206
 Χάρτης

 

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.